slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Eşti aici

Mesaj de eroare

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor în require_once() (linia 3134 din /home/rsco1576/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor în require_once() (linia 113 din /home/rsco1576/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Inscriere clasa pregatitoare

Pentru anul școlar 2019-2020, școala noastră are aprobată în planul de școlarizare o clasă pregătitoare care va funcţiona în cadrul structurii Şcoala Primară “Ştefan Negrea” Scorţaru Vechi şi care va fi îndrumată de un cadru didactic cu experiență deosebită în lucrul cu copiii.
Ce recomandă școala noastră pentru un viitor elev:
- Spații școlare adecvate vârstei;
- Toalete adaptate nivelului de vârstă;
- Săli de clasă dotate cu mobilier corespunzător şi material didactic variat necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului instructiv-educativ;
- Calculator în sala de clasă;
- Minibibliotecă pentru copii;
-Sală de sport dotată corespunzător;
- Realizarea de activități educative extracurriculare diverse (excursii, vizionări de piese de teatru, activități sportive);
-Şcoala dispune de 1 microbuz şcolar care va sta la dispoziţia elevilor care nu au domiciliul în satul Scorţaru Vechi pentru a le asigura transportul către şcoală, respectiv către localitatea de domiciliu.
În data de 5 martie 2019, ora 9,00, Şcoala Primară “Ştefan Negrea” Scorţaru Vechi organizează “Ziua porţilor deschise”, activitate la care participă copiii ce urmează a se înscrie în clasa pregătitoare, împreună cu părinţii.
Înscrierea în clasa pregătitoare se face în perioada 4 martie – 22 martie 2019 la secretariatul Şcolii Gimnaziale “Aurel Horneţ” Tudor Vladimirescu, în intervalul orar 8,00 – 16,30.
Documentele necesare înscrierii: copie după actul de identitate al părintelui ,copie după certificatul de naştere al copilului şi cerere tip (de la unitatea de învăţământ).
Vă așteptăm cu drag!

Share: 

Site creat si modificat de RepSoft IT Braila